Laatste Nieuws

Met pensioen en/of uitkering emigreren naar Spanje

Wist je dat.... als jij met een pensioen of uitkering naar het Spanje emigreert jij en jouw gezinsleden verdrachtsgerechtigde zijn, jij en jouw gezinsleden recht hebben op zorg in jouw woonland (Spanje), dat alle verdrachtsgerechtigden in Spanje gezien worden als pensionistas, er een vereniging is die de belangen van alle verdrachtsgerechtigden in het buitenland behartigd (VBNGB), dat de VBNGB vanuit oorsprong ontstaan is in Spanje,124 leden heeft die woonachtig zijn in Spanje en waarvan zelfs 110 leden wonen in het Comunidad Valenciana.

Bereikbaarheid tijdens lockdown Coronavirus in Spanje

Via de telefoon en mail krijgen wij veel vragen over emigreren naar Spanje en gaan wonen aan de Costa Blanca Noord. Ook wordt ons regelmatig gevraagd of het mogelijk is om even langs te komen. Helaas dit laatste is niet toegestaan. Wij mogen nu geen bezoekers ontvangen.

Emigreren naar Spanje en situatie corona virus aan Costa Blanca

Jouw emigratie naar Spanje staat voor de deur! Je vertrekt binnenkort naar Spanje om te emigreren en te gaan wonen aan de Costa Blanca Noord. Of je bent net dit weekend aangekomen in Spanje na een lange autorit vanuit Nederland of België. Wat tref je nu aan? Hoe nu verder hier aan de Costa Blanca i.v.m. corona virus en het alarm stadium waarin Spanje volledig LOCKDOWN is.

Bijdrage Seguridad Social als autonomo in Spanje 2020

Emigreren naar Spanje in 2020 en werken als zelfstandige (autónomo) in Spanje. Sinds een aantal jaren stimuleert de Spaanse overheid startende ondernemers met een stimuleringsregeling. Dit is interessant voor degenen die net geëmigreerd zijn of nog gaan emigreren naar Spanje en willen gaan werken als autónomo. Vanaf 1 januari 2020 kunnen nieuwe zelfstandigen een jaar lang profiteren van een maandelijkse premie van maar € 60 per maand!

Website JC Costa Blanca emigreren naar Spanje populair

Onze website is sinds augustus 2016 in de lucht. Trots kunnen we zeggen dat we steeds meer bezoekers hebben. Afgelopen maand een record verbroken met meer dan 5000 paginabezoekers. De meest populaire zoektermen zijn emigreren naar Spanje en residencia aanvragen in Spanje.

Voorjaarsfeest Las Fallas 2020 in Valencia en Denia

Las Fallas (Spaans) of Falles (Valenciaans) is een traditioneel voorjaarsfeest in het Comunidad Valenciana. Het begint op de laatste zondag van februari en eindigt op 19 maart. In de stad Valencia en in Dénia kun je genieten van de Fallas feesten.

Feestdagen Spanje en provincie Alicante in 2020

Emigreren naar Spanje en wonen en werken aan de Costa Blanca Noord. Altijd erg handig om te weten wat de feestdagen zijn in Spanje en in de provincie Alicante. Het jaar 2020 begint met een lang weekend, 6 januari, Driekoningen, valt op een maandag Verder kan men in 2020 genieten van meerdere lange weekenden!

Ervaringen hulp en begeleiding emigreren naar Spanje door JC Costa Blanca 2019

Hulp en begeleiding nodig bij emigreren naar Spanje en gaan wonen aan de Costa Blanca Noord? In 2019 hebben we veel klanten geholpen met hun emigratie naar Spanje. Lees hieronder de ervaringen van onze klanten en wat zij vinden van de hulp en begeleiding tijdens hun emigratie naar Spanje door Jouw Consulent van JC Costa Blanca. In 2020 hopen we weer veel klanten op weg te helpen naar het mooie en zonnige Spanje.

Correfoc ¨Vuurloop¨ aan de Costa Blanca

Een opmerkelijk evenement in de Valenciaanse cultuur, in de regio Costa Blanca Noord is correfoc. Een correfoc is een folkloristische uiting die letterlijk "vuurloop" betekent. Verkleed als duivels, met vuurwerk langs toeschouwers rennen of dansen op ritme van slagwerk.

Nacht van San Juan aan de Costa Blanca

Emigreren naar Spanje? Maak dit mee: San Juan het begin van de zomer aan de Costa Blanca De nacht van San Juan is in vele landen een oud en traditioneel feest waarbij het begin van de zomer gevierd wordt.

Ontwikkelingen lange termijn huren Costa Blanca Noord

Heb jij plannen om te emigreren naar Spanje? Weet je nog niet exact waar je wilt gaan wonen aan de Costa Blanca Noord? Het verstandigst is om eerst de omgeving te verkennen, een huis te huren en vanuit daar eventueel verder te kijken naar andere mogelijkheden.

Emigreren Spanje, aanmelden voor school Costa Blanca

De maand mei is de maand waarin de voorinschrijving plaatsvindt voor het komende schooljaar Op 30 mei 2019 worden de plaatsingslijsten voor het publieke basisonderwijs bekend gemaakt Voor het publieke voortgezetonderwijs zijn de plaatsingslijsten bekend op 11 juli 2019