Ervaringen hulp en begeleiding emigreren naar Spanje door JC Costa Blanca 2019

Hulp en begeleiding nodig bij emigreren naar Spanje en gaan wonen aan de Costa Blanca Noord? In 2019 hebben we veel klanten geholpen met hun emigratie naar Spanje. Lees hieronder de ervaringen van onze klanten en wat zij vinden van de hulp en begeleiding tijdens hun emigratie naar Spanje door Jouw Consulent van JC Costa Blanca. Ook in 2020 hopen we weer veel klanten op weg te helpen naar het mooie en zonnige Spanje. Tevreden klanten daar doen we het voor! 

 

Emigreren naar Spanje - Javea - Costa Blanca Noord

December 2019 - We hebben alles geregeld via Claudia. Ook al zat het soms niet mee met bepaalde instanties, ze stond altijd klaar met advies. Communicatie verliep heel vlot, altijd snel reactie via e-mail of een belletje, heel fijn was dat! Bedankt Claudia, we gaan je zeker aanbevelen!
 

Emigreren naar Spanje - Altea - Costa Blanca Noord

December 2019 - Gelukt! Onze emigratie is rond. Residentia en SIP kaartjes binnen. Nu Spaans leren. Dank aan JCCostablanca voor de geweldige hulp!


Emigreren naar Spanje - Relleu - Costa Blanca Noord

December 2019 - Claudia heeft ons heel erg goed geholpen om resident in Spanje te worden. Claudia beschikt over een uitstekend netwerk en kennis van de Nederlands/Spaanse regelgeving. Verder is zij een heel betrokken, aardig en warm persoon. Ik beveel JC Costa Blanca dan ook zeer aan.
Claudia, Bedankt 
 

Emigreren naar Spanje - Relleu - Costa Blanca Noord

December 2019 - Dankjewel Claudia voor je geweldige hulp. Dank voor de begeleiding tijdens ons proces om resident te worden en de inschrijving bij de Seguridad. ook de volmacht die tussendoor kwam en meteen geregeld werd. Ons sinterklaasfeest gister kreeg echt een gouden randje dankzij jou fantastische hulp.


Emigreren naar Spanje - La Nucia - Costa Blanca Noord

November 2019 - Dankzij claudia kon onze emigratie heel snel verlopen! met alle soorten vragen en hulp kan je bij haar terecht. super!

Emigreren naar Spanje -  Calpe - Costa Blanca Noord

Oktober 2019 - Vandaag onze residentie. Dank je wel Claudia voor de fantastische hulp. Zonder jou hulp hadden we dit niet zo snel kunnen doen. Ik zal je bij iedereen aanbevelen. Nogmaals bedankt. Mirjam

Emigreren naar Spanje - Jávea - Costa Blanca Noord

September 2019 - Eigenaresse Claudia is zeer behulpzaam. Werkt zeer nauwkeurig en vindt met speels gemak haar weg in de enorme Spaanse papierwinkel. Elke euro waard om haar aan je zijde te hebben tijdens de eerste stappen in Spanje. Claudia doet het woord bij alle instanties. Voor je het weet heb je een NIE nummer, een residencia of SIP kaart. Claudia is een echte professional.Maayk


Emigreren naar Spanje -  Altea - Costa Blanca Noord

September 2019 - JC Costa Blanca is een zeer professionele en integere onderneming. De directie (Claudia) kent buiten haar onmisbare en beschikbare netwerken, alle in en outs betreffende de eisen en voorwaarden waaraan emigratie dient te voldoen. Ook secundaire zaken zoals belasting, verzekeringen, auto import etc. worden adviezen gegeven. Afspraken worden consequent opgevolgd en nagekomen.
Wij hebben haar kennis en doortastendheid als zeer positief ervaren, waardoor er zeker een last van ons is afgevallen. Wij zijn ons er van bewust, dat wij deze emigratie zelf niet op deze snelle en adequate wijze hadden kunnen realiseren.
De website van JCCOSTABLANCA.COM geeft duidelijk weer waarvoor zij staan.
De waardering kunnen wij dan ook uitspreken met vijf sterren en raden JCCosta Blanca zeker aan.
Mari en Jacqueline


Emigreren naar Spanje - Relleu - Costa Blanca Noord

September 2019- Wij kunnen JC Costa Blanca van harte aanbevelen, ook als je niet permanent in Spanje gaat wonen. Claudia is zeer bedreven in haar taak je met raad en daad bij te staan met alle zaken die komen kijken bij het kopen van een huis in Spanje. Zij is heel punctueel met het maken van afspraken en prettig in de omgang.
In één woord Top. Carla

Emigreren naar Spanje - Costa Blanca Noord

Augustus 2019 - Wij zijn zeer tevreden hoe wij geholpen zijn door Claudia met onze emigratie. Na een mislukking met de eerste gestor zijn we heel blij dat we bij het zoeken naar hulp bij emigratie de site van JC Costa zijn tegengekomen. Met ons eerste gesprek met Claudia, voelden we direct dat ze veel ervaring had. Ze is heel professioneel, vriendelijk en correct. Gewoonweg top! Daarom geven we haar 5 sterren. Zeker een aanrader. Met vriendelijke groeten vanwege Dirk en Alani


Emigreren naar Spanje - La Nucia - Costa Blanca Noord

Juli 2019 - Heel blij met de hulp van claudia! Zelf nooit zo snel alles kunnen regelen. Als je de taal (nog) niet machtig bent of net als wij ook nog eens snel gaat emigreren én met kinderen (binnen 3 maanden) dan is het extra fijn dat jezelf niet alles hoeft te regelen of uit te zoeken wat er allemaal bij komt kijken. Dit wordt overzichtelijk in kaart gebracht. Alles kan gevraagd worden, ze staat voot alles voor je klaar. Evelyne


Emigreren naar Spanje - Calpe - Costa Blanca Noord

Juli 2019 - Ook wij zijn zeer tevreden hoe wij geholpen zijn door Claudia met onze emigratie. Arnold en Marja

Emigreren naar Spanje - Albir - Costa Blanca Noord

Juli 2019 - Wat heeft Claudia ons geweldig geholpen (en nog steeds) op onze weg naar residentie.
Een verdiend compliment hoe je al 2 jaar klaar staat om bijna alles te regelen. Jetty en George


Emigreren naar Spanje - Altea - Costa Blanca Noord

Maart 2019 - Wij zijn februari in contact gekomen met JC Costa Blanca kennis gemaakt met Claudia.
Kan niet anders zeggen dan dat ze eerlijk en open en zeer behulpzaam zijn.
Ik zou ze zeker aanraden als je plannen hebt om te gaan emigreren naar spanje. Ronald en Marian


Emigreren naar Spanje - El Campello - Costa Blanca Noord

Maart 2019 - Ik ben heel blij dat ik bij het zoeken naar hulp bij emigratie de site van JC Costa ben tegengekomen. Claudia heeft mij vakkundig door dit hele proces geleid. Ook bij de aankoop van een woning kon ik rekenen op heel goed advies en hulp. Super tevreden! Eric


Emigreren naar Spanje - Albir - Costa Blanca Noord

Maart 2019 - Ik ben een dag op stap geweest met claudia en haar lieve man die als taxi man heeft gespeeld en fijn ha maar zo lief ales liep als een speer alles geregeld nie nummer, residencia, ziekenfons top mensen aanrader en nog meeruuren over xxxxxxx Denise


Emigreren naar Spanje - Finestrat - Costa Blanca Noord

Februari 2019 - JC Costa Blanca geven we vijf sterren omdat ze ons geweldig hebben geholpen toen we naar Spanje wilden emigreren en  wilden gaan wonen 
Claudia helpt je met alles wat je nodig hebt om in Spanje te gaan wonen,altijd met een lach en een en al vriendelijkheid
Wij zijn erg blij dat we jullie hebben gevraagd om ons te helpen
Nogmaals vriendelijk dank John en Claudia, Cor en Elly


Emigreren naar Spanje - La Nucia - Costa Blanca Noord

Februari 2019 - Claudia heeft ons goed geholpen bij onze emigratie naar Spanje. Dankzij haar zijn onze kinderen op tijd ingeschreven op de school van onze 1e keuze. We zijn ook prima geholpen met het verkrijgen van onze residencia. Claudia geeft duidelijk aan welke papieren en bewijsstukken nodig zijn. Het contact is vanuit Nederland prima verlopen via de e-mail en Whatsapp. Eenmaal in Spanje hebben we elkaar ook snel ontmoet, omdat Claudia ook aanwezig was bij het (aanmeldings)gesprek op school en bij onze afspraak bij de vreemdelingenpolitie en Seguridad Social. Hoewel ik zelf al wat Spaans begrijp en spreek, is het toch fijn om bij dit soort gelegenheden iemand zoals Claudia erbij te hebben. Zij beheerst de Spaanse taal erg goed. Kortom, een aanrader! Christel en Mark


Emigreren naar Spanje - Jávea - Costa Blanca Noord

December 2018 - Al in het voorjaar kreeg ik contact met Claudia door haar prachtige en duidelijke website. Via die website was het heel makkelijk om de meest uiteenlopende informatie te krijgen over wonen in en emigreren naar Spanje.

Het contact met Claudia voelde van het begin af aan heel vertrouwd en op alle vragen wist zij direct antwoord te geven en gaf er ook ongevraagd waardevolle tips bij.

Er komt veel kijken bij emigratie naar Spanje omdat de bureaucratie er hoogtij viert; Claudia weet in alle procedures en bij instanties de weg te wijzen. Ik ging na een grondige voorbereiding naar Spanje emigreren en woon nu sinds september in een heerlijk appartement. Claudia en Johnny hebben namens mij de bezichtiging gedaan en ik kon volledig op hun oordeel afgaan. Het bleek dan ook een perfect gelegen en prima onderhouden appartement. Dus heel fijn om ook dit , in vol vertrouwen uit handen te geven .

In Spanje aangekomen komt er veel op je af; auto invoeren, inschrijven bij Vreemdelingendienst, inschrijven bij gezondheidszorg, inschrijven bij gemeente enz. enz. Altijd stond Claudia aan mijn zijde, regelde de afspraken en ging mee naar de instanties als dat nodig was. Daar waar Claudia niet kan ondersteunen , bijv. belastingen, heeft zij die contacten ( fiscalisten) die bekend zijn met de Nederlandse regels maar ook met de Spaanse zodat altijd de juiste aanpak en aangifte gedaan kan worden. Besteed dat vooral uit want zelf doen is een spannende aangelegenheid.

Als je Claudia ontmoet dan weet je meteen dat het goed zit en dat je vol vertrouwen haar hulp kan inhuren; het is het zeker waard in het woud van Spaanse regels, willekeur en procedures.

Veel plezier en ontzorging door JC consulent in Spanje ! Frits


Emigreren naar Spanje - Pedrequer - Costa Blanca Noord

September 2018 - Claudia van JC Costa Blanca
Heeft ons erg goed geholpen bij de aankoop van ons huis in Spanje. Marco en Tessa

Emigreren naar Spanje - Denia - Costa Blanca Noord

Juli 2018 - Augustus 2017 hebben wij voor het eerst kennis gemaakt met Claudia en Jonny en het voelde meteen vertrouwd. Wij wilden graag emigreren en in Spanje gaan wonen op het moment dat ik met pensioen kon. Na diverse pogingen om zelf het een en ander te regelen, merk je dat emigreren naar Spanje nog niet zo simpel is. Na een oriëntatie gesprek met Claudia en Jonny aan wie wij onze plannen kenbaar hebben gemaakt, zijn wij door het enthousiasme van Jonny en Claudia die een duidelijke lijn van aanpak hebben met hen verder gegaan. Zij zouden eerst voor ons op zoek gaan naar een woning en alvast voorwerk verrichten voor de diverse administratieve zaken bij Spaanse instanties. Vanuit uit Nederland hebben wij regelmatig met Claudia contact gehad, zowel telefonisch per mail als skype en alles liep snel en soepel en onze vragen werden snel beantwoord. Zij hebben diverse woningen voor ons bezocht en Jonny heeft deze gefilmd, wat een goed beeld gaf over wat wij konden verwachten. Momenteel wonen wij met hun hulp in een mooi gelegen woning in Spanje. Door hun accuratesse kennis en netwerk is de verhuizing naar Spanje soepel verlopen en nog steeds kunnen wij met onze vragen bij hun terecht. Ron en Marijke


Heb jij plannen om te emigreren naar Spanje en gaan wonen aan de Costa Blanca Noord?

Neem een kijkje op onze pagina pakketten en diensten
Wij bieden 3 interessante emigratiepakketten aan - een pakket voor een zorgeloze emigratie naar Spanje
Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op

                                                           
                                                               Wij helpen jou graag verder met jouw emigratie naar Spanje
Deel dit bericht