Ervaringen hulp en begeleiding emigreren naar Spanje I JC Costa Blanca

Hulp en begeleiding nodig bij emigreren naar Spanje en gaan wonen aan de Costa Blanca Noord. Lees hieronder de ervaringen van onze klanten en wat zij vinden van de hulp en begeleiding tijdens hun emigratie naar Spanje door Jouw Consulent van JC Costa Blanca. Ook in 2019 al veel klanten op weg geholpen naar het mooie en zonnige Spanje.


Emigreren naar Spanje - Altea - Costa Blanca Noord

1 week geleden - maart 2019
Wij zijn februari in contact gekomen met JC Costa Blanca kennis gemaakt met Claudia.
Kan niet anders zeggen dan dat ze eerlijk en open en zeer behulpzaam zijn.
Ik zou ze zeker aanraden als je plannen hebt om te gaan emigreren naar spanje.


Emigreren naar Spanje - El Campello - Costa Blanca Noord

2 weken geleden- maart 2019
Ik ben heel blij dat ik bij het zoeken naar hulp bij emigratie de site van JC Costa ben tegengekomen. Claudia heeft mij vakkundig door dit hele proces geleid. Ook bij de aankoop van een woning kon ik rekenen op heel goed advies en hulp. Super tevreden!


Emigreren naar Spanje - Albir - Costa Blanca Noord

een maand geleden- maart 2019
Ik ben een dag op stap geweest met claudia en haar lieve man die als taxi man heeft gespeeld en fijn ha maar zo lief ales liep als een speer alles geregeld nie nummer, residencia, ziekenfons top mensen aanrader en nog meeruuren over xxxxxxx


Emigreren naar Spanje - Finestrat - Costa Blanca Noord

twee maanden geleden - februari 2019
JC Costa Blanca geven we vijf sterren omdat ze ons geweldig hebben geholpen toen we naar Spanje wilden emigreren en  wilden gaan wonen
Claudia helpt je met alles wat je nodig hebt om in Spanje te gaan wonen,altijd met een lach en een en al vriendelijkheid
Wij zijn erg blij dat we jullie hebben gevraagd om ons te helpen
Nogmaals vriendelijk dank John en Claudia 


Emigreren naar Spanje - La Nucia - Costa Blanca Noord

2 maanden geleden- februari 2019
Claudia heeft ons goed geholpen bij onze emigratie naar Spanje. Dankzij haar zijn onze kinderen op tijd ingeschreven op de school van onze 1e keuze. We zijn ook prima geholpen met het verkrijgen van onze residencia. Claudia geeft duidelijk aan welke papieren en bewijsstukken nodig zijn. Het contact is vanuit Nederland prima verlopen via de e-mail en Whatsapp. Eenmaal in Spanje hebben we elkaar ook snel ontmoet, omdat Claudia ook aanwezig was bij het (aanmeldings)gesprek op school en bij onze afspraak bij de vreemdelingenpolitie en Seguridad Social. Hoewel ik zelf al wat Spaans begrijp en spreek, is het toch fijn om bij dit soort gelegenheden iemand zoals Claudia erbij te hebben. Zij beheerst de Spaanse taal erg goed. Kortom, een aanrader!


Emigreren naar Spanje - Jávea - Costa Blanca Noord

vier maanden geleden- december 2018
Al in het voorjaar kreeg ik contact met Claudia door haar prachtige en duidelijke website. Via die website was het heel makkelijk om de meest uiteenlopende informatie te krijgen over wonen in en emigreren naar Spanje.

Het contact met Claudia voelde van het begin af aan heel vertrouwd en op alle vragen wist zij direct antwoord te geven en gaf er ook ongevraagd waardevolle tips bij.

Er komt veel kijken bij emigratie naar Spanje omdat de bureaucratie er hoogtij viert; Claudia weet in alle procedures en bij instanties de weg te wijzen. Ik ging na een grondige voorbereiding naar Spanje emigreren en woon nu sinds september in een heerlijk appartement. Claudia en Johnny hebben namens mij de bezichtiging gedaan en ik kon volledig op hun oordeel afgaan. Het bleek dan ook een perfect gelegen en prima onderhouden appartement. Dus heel fijn om ook dit , in vol vertrouwen uit handen te geven .

In Spanje aangekomen komt er veel op je af; auto invoeren, inschrijven bij Vreemdelingendienst, inschrijven bij gezondheidszorg, inschrijven bij gemeente enz. enz. Altijd stond Claudia aan mijn zijde, regelde de afspraken en ging mee naar de instanties als dat nodig was. Daar waar Claudia niet kan ondersteunen , bijv. belastingen, heeft zij die contacten ( fiscalisten) die bekend zijn met de Nederlandse regels maar ook met de Spaanse zodat altijd de juiste aanpak en aangifte gedaan kan worden. Besteed dat vooral uit want zelf doen is een spannende aangelegenheid.

Als je Claudia ontmoet dan weet je meteen dat het goed zit en dat je vol vertrouwen haar hulp kan inhuren; het is het zeker waard in het woud van Spaanse regels, willekeur en procedures.

Veel plezier en ontzorging door JC consulent in Spanje !


Emigreren naar Spanje - Pedrequer - Costa Blanca Noord

7 maanden geleden- september 2018
Claudia van JC Costa Blanca
Heeft ons erg goed geholpen bij de aankoop van ons huis in Spanje.

Emigreren naar Spanje - Denia - Costa Blanca Noord

1 maanden geleden- juli 2018
Augustus 2017 hebben wij voor het eerst kennis gemaakt met Claudia en Jonny en het voelde meteen vertrouwd. Wij wilden graag emigreren en in Spanje gaan wonen op het moment dat ik met pensioen kon. Na diverse pogingen om zelf het een en ander te regelen, merk je dat emigreren naar Spanje nog niet zo simpel is. Na een oriëntatie gesprek met Claudia en Jonny aan wie wij onze plannen kenbaar hebben gemaakt, zijn wij door het enthousiasme van Jonny en Claudia die een duidelijke lijn van aanpak hebben met hen verder gegaan. Zij zouden eerst voor ons op zoek gaan naar een woning en alvast voorwerk verrichten voor de diverse administratieve zaken bij Spaanse instanties. Vanuit uit Nederland hebben wij regelmatig met Claudia contact gehad, zowel telefonisch per mail als skype en alles liep snel en soepel en onze vragen werden snel beantwoord. Zij hebben diverse woningen voor ons bezocht en Jonny heeft deze gefilmd, wat een goed beeld gaf over wat wij konden verwachten. Momenteel wonen wij met hun hulp in een mooi gelegen woning in Spanje. Door hun accuratesse kennis en netwerk is de verhuizing naar Spanje soepel verlopen en nog steeds kunnen wij met onze vragen bij hun terecht.


Heb jij plannen om te emigreren naar Spanje en gaan wonen aan de Costa Blanca Noord?

Neem een kijkje op onze pagina pakketten en diensten
Wij bieden 3 interessante emigratiepakketten aan - een pakket voor een zorgeloze emigratie naar Spanje
Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op

                                                           
                                                               Wij helpen jou graag verdeer met jouw emigratie naar Spanje
Deel dit bericht