Tradities rond Kerst, Oud- en Nieuw en Driekoningen in Spanje

Door Claudia op 27 december, 2022

Iets over mij
Claudia

Mijn naam is Claudia van Egmond-Even. Samen met mijn man Jonny wonen we sinds 2014 aan de Costa Blanca Noord in Spanje. Als Personeels- en Organisatieadviseur heb ik jarenlange ervaring in het coachen en adviseren van medewerkers, leidinggevenden en directeuren. Mijn kracht en passie is het op maat begeleiden en adviseren van mensen en hen écht verder te helpen. Ik geloof dat door persoonlijke begeleiding, gerichte en betrouwbare informatie en onafhankelijke adviezen op maat, ik jou écht verder kan helpen.

Laatste nieuwsberichten
START SCHOOL 2023
Wanneer start het schooljaar 2023-2024 in Spanje? Maandag 11 september 2023
Foto huisdieren hond kat vogel konijn
Jouw huisdier in Spanje - nieuwe wet wat moet je weten?
Optocht feest moren en christenen trekken door straten Denia
Moros y Cristianos feesten in Spanje
Support
Ervaring en beoordeling hulp en begeleiding emigreren naar Spanje met JC Costa Blanca