Moros y Cristianos feesten in Spanje

Door Claudia op 30 juli, 2023

Iets over mij
Claudia

Mijn naam is Claudia van Egmond-Even. Samen met mijn man Jonny wonen we sinds 2014 aan de Costa Blanca Noord in Spanje. Als Personeels- en Organisatieadviseur heb ik jarenlange ervaring in het coachen en adviseren van medewerkers, leidinggevenden en directeuren. Mijn kracht en passie is het op maat begeleiden en adviseren van mensen en hen écht verder te helpen. Ik geloof dat door persoonlijke begeleiding, gerichte en betrouwbare informatie en onafhankelijke adviezen op maat, ik jou écht verder kan helpen.

Laatste nieuwsberichten
START SCHOOL 2023
Wanneer start het schooljaar 2023-2024 in Spanje? Maandag 11 september 2023
Foto huisdieren hond kat vogel konijn
Jouw huisdier in Spanje - nieuwe wet wat moet je weten?
Support
Ervaring en beoordeling hulp en begeleiding emigreren naar Spanje met JC Costa Blanca
Correfoc lopend vuur costa blanca
Correfoc "Vuurloop" aan de Costa Blanca