12 oktober de Nationale Feestdag van Spanje

Door Claudia op 12 oktober, 2023

Iets over mij
Claudia

Mijn naam is Claudia van Egmond-Even. Samen met mijn man Jonny wonen we sinds 2014 aan de Costa Blanca Noord in Spanje. Als Personeels- en Organisatieadviseur heb ik jarenlange ervaring in het coachen en adviseren van medewerkers, leidinggevenden en directeuren. Mijn kracht en passie is het op maat begeleiden en adviseren van mensen en hen écht verder te helpen. Ik geloof dat door persoonlijke begeleiding, gerichte en betrouwbare informatie en onafhankelijke adviezen op maat, ik jou écht verder kan helpen.

Laatste nieuwsberichten
6 en 8 december nationale feestdagen in Spanje
Wat viert Spanje op 6 en 8 december?
Tapa voor 4 tijdens tapasroute door Denia 2023
Tapas en Spanje - Tapasroute in Dénia
Ehic pasje in hand 460x259 1
Emigreren naar Spanje en EHIC - Europese zorgpas via CAK
Scooter rijden NL rijbewijs costa blanca
Nederlands of Belgisch rijbewijs B? Je mag in Spanje op een 125cc scooter rijden!