Ervaring met JC Costa Blanca, hulp en begeleiding emigreren Spanje

Hulp en begeleiding nodig bij emigreren naar Spanje en gaan wonen aan de Costa Blanca Noord? In 2020  hebben we al veel klanten kunnen helpen met hun emigratie naar Spanje. 
2020 was een wat ander jaar dan normaal. Door COVID-19 liep alles anders , zo heeft een aantal klanten hun emigratie moeten uitstellen omdat de grenzen in maart gesloten werden. Een aantal heeft om persoonlijke en gezondheidsredenen besloten helemaal niet meer naar Spanje te gaan emigreren.

Klanten die net voor de Lockdown Spanje binnen waren hebben we gelukkig goed kunnen helpen. Zelfs ook met het  verkrijgen van een lange termijn huurcontract tijdens de periode dat alles gesloten was.
Erg fijn dat we vanaf de maand juni 2020 ons werk, emigratiebegeleiding, weer konden hervatten.
 
Vanaf de zomer 2020 konden we weer volop aan de slag en hebben we veel klanten op weg geholpen naar het mooie en zonnige Spanje. Tevreden klanten daar doen we het voor! 

Leuk om te horen dat steeds meer mensen ons vinden door te googlen op emigreren naar Spanje. JC Costa Blanca scoort goed bij de zoekresultaten en gelukkig ook bij klanten die we reeds geholpen hebben in het proces van hun emigratie.

Lees hieronder enkele ervaringen van onze klanten en wat zij vinden van de hulp en begeleiding tijdens hun emigratie naar Spanje door Jouw Consulent van JC Costa Blanca.

 

Emigreren naar Spanje - Javea/Denia - Costa Blanca Noord

Februari 2020 -  Eind oktober 2019 kwamen wij aan in Javea met het plan om Resident te worden in Spanje.
Op internet al veel informatie ingewonnen, maar zagen al spoedig dat het voor een leek niet meevalt om door de papierwinkel heen te komen.
Wij hebben de hulp ingeroepen van JC Costa Blanca (Claudia en Jonny)
Het is nu de eerste week van februari en alle belangrijke zaken zoals auto....verzekeren...ziektekosten.....resident worden NIE nummer etc. zijn al geregeld dankzij hun hulp.
Claudia en Jonny werken adequaat, hebben veel kennis van zaken en doen alles wat zij beloven.
Wij kunnen iedereen JC Costa Blanca aanbevelen.
Claudia en Jonny nogmaals dank voor jullie goede en fijne hulp.

Emigreren naar Spanje - La Nucia - Costa Blanca Noord

Juli 2020 - Super goede service en begleiding. Voor iedereen wat..je kan kiezen uit 3 pakketten.

Emigreren naar Spanje - Callosa d´en Sarria - Costa Blanca Noord

Juli 2020 - Per vandaag zijn we officieel en legaal in Spanje woonachtig. Resident worden (Residencia) in Spanje is verplicht wanneer je langer dan 183 dagen per jaar in het land verblijft. Best nog een papierwinkel en veel documenten nodig maar met hulp en advies van Claudia van Egmond van JC Costa Blanca wordt alles vele malen duidelijker en gemakkelijker.

Emigreren naar Spanje - Denia - Costa Blanca Noord

September 2020 - Wij zijn zeer tevreden over Claudia. Zonder haar hadden wij hier nu niet zo fijn gewoond. De begeleiding is zeer professioneel en ze bereidt alles heel goed voor. Doordat zij alles voor je uitzoekt en regelt kan er niks mis gaan en ben je binnen de kortste tijd ingeschreven in de gemeente ben je resident en heb je een Sip (ziekenfonds) kaart zodat je prima verzekerd bent. Ze gaat overal met je naartoe en spreekt vloeiend Spaans heeft veel relaties waar je wat aan hebt. Kortom een top vrouw. Dankje Claudia

Emigreren naar Spanje - Benidorm - Costa Blanca Noord

September 2020 - Dank voor al je hulp en geduld vandaag..... we zijn er blij mee. Vieren dat we vandaaf officieel inwoners van Spanje zijn!

Emigreren naar Spanje - La Nucia - Costa Blanca Noord

Oktober 2020 - super buro voor alles wat je moet regelen .Zoekt alles perfect uit en snel alles kunnen regelen. Een echte aanrader.


Emigreren naar Spanje - L´Alfaz del Pi - Costa Blanca Noord

November 2020 -  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde
Claudia heeft ons fantastisch begeleid met emigratie naar en in Spanje.
Meer dan uitstekende kennis van zakelijke aspecten maar ook als mens bijzonder attent, hulpvaardig en warme persoonlijkheid.
Niets dan lof voor haar en uiteraard van harte aan te bevelen...

Emigreren naar Spanje - Andalusië - Costa Blanca Noord

November 2020 - contact voor algemene informatie over emigreren en aanmelden bij de Seguridad Social 
Top service. Snel en duidelijk. Geeft de juiste informatie


Emigreren naar Spanje - La Vila Joiosa - Costa Blanca Noord

December 2020 - Geweldig
en we bevelen JC Costa Blanca van harte aan als je plannen hebt om naar Spanje te emigreren! Het begint al met de enorm goede en bijzonder overzichtelijke website! Alle informatie die je nodig hebt over emigreren naar Soanje vindt je er. We zijn enorm blij dat we bij Claudia en Jonnie van JC Costa Blanca terecht zijn gekomen. Zij hebben ons geholpen om de stap om naar Spanje te emigreren eindelijk waar te maken, en dat in coronatijd. Door hen hebben we de stap een paar maanden eerder durven zetten dan we van plan waren! Zonder hun professionele hulp was dit ons nooit gelukt! Claudia heeft ons professioneel, uitgebreid, op hartelijke en persoonlijke wijze begeleid waar dit mogelijk was. We zijn veel obstakels tegen gekomen, met de Spaanse taal en met zowel Nederlandse als Spaanse instanties. Gelukkig was daar steeds de hulp van Claudia waardoor we weer verder konden. Ze is met ons mee gegaan naar de politie in Denia, nadat zij daar voor ons de afspraken had gemaakt, voor het NIE nummer en residencia. Dit was ons nooit zonder haar hulp, zeker niet in die korte tijd, gelukt. Er komt bij alles zeer veel papierwerk kijken en dat is iets waar we iedereen op willen wijzen, vergis je daar niet in. Wij zijn er echt van overtuigd dat we dit zonder de geweldige hulp van Claudia en haar man Jonnie niet hadden gered om dit alles in korte tijd te regelen. De pakketten van alle diensten die zij aanbieden op de website zijn overzichtelijk en kunnen samen besproken worden zodat je een pakket hebt dat bij jou en jouw persoonlijke situatie past! Dat was en is het geld enorm waard! Dus ga naar JC Costa als je je emigratie goed wilt voorbereiden en regelen! Uiteraard moet je ook zelf zaken uitzoeken en regelen, dat kost al heel veel tijd en energie!Maar alleen met de geweldige begeleiding door Claudia is het ons gelukt! Laat je professioneel door Claudia en haar man met hun warme persooonlijkheden begeleiden! In alle opzichten aan te raden! Wij zijn hen zeer dankbaar voor hun hulp via email, telefonisch, whatsapp en persoonlijk! Dankzij hun toegewijde en fijne begeleiding wonen we nu al Spanje, Costa Blanca!

 

Emigreren naar Spanje - Altea - Costa Blanca Noord

Januari 2021 - Claudia heeft ons super geholpen bij onze verhuizing naar de Costa Blanca. Wij hebben haar eind September gevraagd ons te helpen met van alles en nog wat. Inmiddels zijn wij ingeschreven als Spaans resident, hebben wij een huis gekocht, is onze auto geïmporteerd en de BPM teruggevraagd, zijn wij ons eigen bedrijf begonnen als autonomo, zijn wij ingeschreven bij de Seguridad Social en het Spaanse zorgstelsel, hebben wij de nodige verzekeringen afgesloten en worden onze aangiftes geregeld door een Nederlands sprekend belastingkantoor (gestor). Niets gaat vanzelf bij de diverse Spaanse loketten maar onder begeleiding van JC Costa Blanca kan het bijna niet fout gaan. Ook is er veel kennis van overheden in het thuisland om al het benodigde papierwerk op tijd in huis te hebben. Op al onze vragen kregen we per omgaande antwoord ook als het ging om TV, internet en telefoon, huisarts of dierenarts, particuliere ziektekostenverzekering, Spaanse lessen, NIE nummers, rijbewijs, erfrecht, etc. Top gedaan, bedankt!

Emigreren naar Spanje - Altea - Costa Blanca Noord

Februari 2021- Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde
Wij waren al naar Spanje (Altea) verhuisd maar er moest nog van alles geregeld worden zoals onze residenties, zorgpas, overschrijven van de auto naar een Spaans kenteken enz. Wij hebben daarop JC Costa Blanca gevraagd ons daarmee te helpen. Claudia heeft ons toen een pakket aangeboden waarbij we van A tot Z ondersteund zouden worden. We hebben dit pakket genomen en Claudia is met ons aan de slag gegaan. Wij zijn zeer tevreden over de professionele en accurate aanpak en begeleiding van Claudia. Om deze zaken zelf te regelen is geen doen. We zitten momenteel aan het einde van het proces. Alle lof en zeer aan te raden om JC Costa Blanca in de hand te nemen.

Emigreren naar Spanje - Jávea - Costa Blanca Noord

Maart 2021 - Afgelopen augustus besloten wij ondanks de Corona om ervoor te gaan en te gaan emigreren met onze dochters naar Spanje.
Via een collega hebben we contact gezocht met JC Costa Blanca.
Er staat enorm veel informatie op de website en al tijdens het eerste FaceTime gesprek met Claudia kregen we al veel antwoorden op onze vragen.
Claudia werkt heel nauwkeurig en zorgt dat alles voor elkaar is. Ze maakt alle afspraken met instanties en verteld precies waar je moet zijn en welke papieren er nodig zijn.
Inmiddels wonen we alweer 4 maanden met heel veel plezier in Spanje en dit komt mede door JC Costa Blanca dat we nu al alles geregeld hebben en zonder zorgen kunnen genieten. Claudia is duidelijk, werkt nauwkeurig en bereid alles goed voor. Wij bevelen JC Costa Blanca zeker aan als je gaat emigreren.

@JC Costa Blanca: Jullie nogmaals enorm bedankt voor al je werk wat je voor ons hebt gedaan. We zijn heel erg blij dat alles zo snel in deze tijd geregeld kon worden


Heb jij plannen om te emigreren naar Spanje en gaan wonen aan de Costa Blanca Noord?

Neem een kijkje op onze pagina pakketten en diensten
Wij bieden 3 interessante emigratiepakketten aan - een pakket voor een zorgeloze emigratie naar Spanje
Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op

                                                            
                                                               Wij helpen jou graag verder met jouw emigratie naar Spanje

Deel dit bericht