Emigreren naar Spanje meest gestelde vragen

Door Claudia op 19 juni, 2017

Iets over mij
Claudia

Mijn naam is Claudia van Egmond-Even. Samen met mijn man Jonny wonen we sinds 2014 aan de Costa Blanca Noord in Spanje. Als Personeels- en Organisatieadviseur heb ik jarenlange ervaring in het coachen en adviseren van medewerkers, leidinggevenden en directeuren. Mijn kracht en passie is het op maat begeleiden en adviseren van mensen en hen écht verder te helpen. Ik geloof dat door persoonlijke begeleiding, gerichte en betrouwbare informatie en onafhankelijke adviezen op maat, ik jou écht verder kan helpen.

Laatste nieuwsberichten
Digitaal via computer aanmelden van leerlingen voor publiek onderwijs in Comunidad Valencia schooljaar 2024 2025 2
Data voor aanmelden onderwijs 2024-2025 Comunidad Valenciana
Vrolijk Pasen wens JC Costa Blanca
Pasen 2024 in Spanje, tradities en vakantie
Fallas feest Denia klederdracht beelden opbouwen en in brand steken
Fallas Feest in Denia Costa Blanca Noord
23e Ruta de tapa Denia Tapas gerechtje
Tapas en Spanje - Tapasroute in Denia 43 tapas voor € 4 per tapa incl. drankje!