Hulp en begeleiding bij emigreren naar Spanje

Door Claudia op 4 december, 2017

Iets over mij
Claudia

Mijn naam is Claudia van Egmond-Even. Samen met mijn man Jonny wonen we sinds 2014 aan de Costa Blanca Noord in Spanje. Als Personeels- en Organisatieadviseur heb ik jarenlange ervaring in het coachen en adviseren van medewerkers, leidinggevenden en directeuren. Mijn kracht en passie is het op maat begeleiden en adviseren van mensen en hen écht verder te helpen. Ik geloof dat door persoonlijke begeleiding, gerichte en betrouwbare informatie en onafhankelijke adviezen op maat, ik jou écht verder kan helpen.

Laatste nieuwsberichten
Ehic pasje in hand 460x259 1
Emigreren naar Spanje en EHIC - Europese zorgpas via CAK
Correfoc lopend vuur costa blanca
Correfoc "Vuurloop" aan de Costa Blanca
Sanjuan
Nacht van San Juan aan de Costa Blanca
Shutterstock 104521676
Recensies Emigreren naar Spanje met JC Costa Blanca 2024